Hradec Králové, noc a skauti k tomu... ...nemohlo to dopadnout jinak... ...než naší oblíbenou hrou... ...jen aby to neviděli policajti, kteří po městě hlídkují Požerák by už chtěl spát, ale kytaristi ne a ne přestat večerní posezení, teď už bez kytar ráno se nikomu nechtělo vstávat

Na letošním již čtvrtém ročníku hradeckého Scout frisbee cupu jsme opět nemohli chybět. Cestou z nádraží jsme povečeřeli kde jinde než u Černocha a po ubytování u hřiště jsme vtrhli do centra Hradce, tam potrénovali na zítřek tradičním slalomem v aleji, na náměstí si zahráli velmi oblíbenou skautskou hru (viz. fotky), také si zahráli na autobus (ale řídila Gábina, takže jsme daleko nedojeli) a tropili podobné výtržnosti. Den jsme zakončili u stanů za zvuku kytárek.

 

Ač to během týdne nevypadalo, tak nám počasí nakonec přálo, snad jen nečekaná poryvy větru nám hru maličko kazily (na něco se to holt svést musí). Během turnaje vládla obsolutní pohoda a to také díky super bufetu, který byl co by kamenem (nebo snad diskem) dohodil od hrací plochy. Barmankou byla Sisle, což zaručovalo téměř nekonečné zásobování hráčů Banzaie (stali se doslova štamgasty, což dokazovaly bílé kruhy na kolenou, a ostatní tak měli téměř mizivou šanci být obslouženi) párky v rohlíku a Kofola také tekla proudem. Zásoby však nebyly neomezené, a proto jsme večer utvořili údernou skupinu a vyrazili na nákup do Tresca jak jinak než Trescobusem. Vrátili jsme se se spustou Kofol a jiných důležitých zásob. Večer jsme opět poseděli u kytárek, a také proběhlo promítání několika krátkých animáků, sestřihu z profiturnaje v ultimate (takže jsme mohli okoukat jak správně skočit rybičku pro disk, jak se vozit po břiše po trávě a taky jak hodit diskem co nejsilněji o zem po získání bodu) a také několika dílů IT-Crowd.

 

V neděli proběhly zápasy o umístění ve kterých jsme obhájili 7. místo a tak jediný, kdo skončil za námi byl Kudukův tým Kamikatze. Turnaj byl celkově super a příští rok se určitě opět zúčastníme a možná i maličko potrénujem (jak ostatně slibujem už čtvrtým rokem), takže bychom mohli dosáhnout snad i na lepší umístění.

diplom za 7. místo